28 februari 2021

Over Regio TV aan Tafel

Opname Regio TV aan Tafel

Onderwerpen uit de gehele regio Haaglanden komen aan de orde. Wilt u op de opname bijwonen? Dan gaarne om 14.30 uur aanwezig zijn. Wel houden wij u via Regionieuws.tv op de hoogte van belangrijk nieuws uit de Regio!

Parkeeradvies: Pleingarage in Den Haag. Graag even melden met hoeveel personen u komt! info@regionieuws.tv

Regio TV aan Tafel vanuit ‘Nieuwspoort ‘ 
De TV opnamen eens per 2 weken op vrijdagmiddag om 16.00 uur.
Opnamelocatie:  Perscentrum NIEUWSPOORT 
Lange Poten 10   2511 CL Den Haag
Parkeeradvies: Pleingarage Den Haag

Het komende jaar trekt de regiotafel door heel de Regio. We bezoeken cultuurcentra, bedrijven en evenementen.  Een breed scala aan onderwerpen wordt besproken en in overleg kunnen de opnamen ook worden uitgezonden op TV. Interesse om uw onderwerpen aan tafel te bespreken in een sfeervolle interactie met uw publiek? Schroom niet contact op te nemen. Het programma is te zien op internet op  www.regionieuws.tv, maar ook op regionale TV.

Uitzending op Regio TV InfoThuis

RegioTV InfoThuis zendt al meer dan 18 jaar TV uit in een prachtige regio, waarin meer dan 1.100.000 mensen samenleven. Een samenleving met een grote diversiteit op het gebied van bevolkingssamenstelling, infrastructuur, wonen, werken en recreatie. Deze regio is een gebied van uitersten, het koninklijke Wassenaar, forensisch Zoetermeer, historische plaatsen als Voorburg en Delft, de residentiestad Den Haag, het glastuinbouwgebied Westland en het uitgestrekte Midden-Delfland. Dit vraagt natuurlijk om een speciaal programma!

‘RegioTV aan Tafel’ is een regionaal TV programma dat specifiek over deze veelzijdige regio gaat. De regiotafel staat hierin centraal, waaraan we kennis maken met inwoners van alle plaatsen. We ontmoeten gasten die zoveel mogelijk aspecten en activiteiten in een bepaalde plaats toelichten, maar ook praten we met bekende inwoners. Van vrijwilliger tot politicus, van ondernemer tot sportman, van hobbyist tot buurman. Aan de regiotafel wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Door ‘RegioTV aan Tafel’ maakt u kennis met de gehele regio Haaglanden en de identiteit van haar bewoners.

Zie hier een eerdere afleveringen

Uiteraard is het mogelijk een gastoptreden in het programma te ondersteunen met commercials die na het programma worden  uitgezonden. Om meer te weten te komen over participatie of ondersteuning van het programma  informeren wij u graag!            

Mail ons: info@regiotvaantafel.nl    

Regio TV aan Tafel wordt uitgezonden op Regio TV. Elke maandag in de carrousel en herhalingen in het weekeinde.